Friday, November 12, 2010

Food : our national dish


This is our national dish : steak with (french) fries but brought
by our 3* Michelin chef Peter Goossens from
the famous Hof van Cleve restaurant

to me this is 'dish-art'


This recipe can be found in the new cookbook
of the most famous Belgian and Dutch chefs !

10 comments:

A garden just outside Venice said...

A nice display is certainly a feast for the eyes..but not for the tummy :-)
xxx

Mitsy / ArtMind said...

Qua portie vind ik het wel een beetje klein! ;)

BHB Kidstyle said...

Looks yummy!

Viktoria said...

looks interesting, but would be too bloody for me, I guess!

Dawn of LaTouchables said...

Well, you are making me hungry already! Tonight it's meat and potatoes!

Unknown said...

Looks yummy! When I was younger I hated bloody meat... but now I really enjoy it. And well... I can't help to eat with my eyes too ;)

Evelyne said...

Kunst inderdaad! En ik krijg er meteen honger van! :)

Saartje said...

Daar zou mijn mannetje gerust nog een pakje friet kunnen achter steken! Kleine portie zou ie zeggen ;-))
Groetjes, Saartje

meervanVeer - juwelen en breicreaties said...

Die frietjes moet je oplikken zeker om er een tijdje te kunnen van genieten ??!! prijskaartje omgekeerd evenredig met de hoeveelheid ?

Greet said...

haha, agree met saartje en Mitsy, ik heb ook graag ene goei pak Belgische frieten! ;-)