I can't make SUNdried tomatoes here ... lack of sunshine and hot temperatures.
So I cheated and made them in the oven :
cherrytomatoes cut in half
sprinkle them with some fine olive oil
some seasalt and pepper
put them in the oven on 130 ° for about 2 hours ...
take a deep breath when you open the oven and close your eyes ...
enjoy the smell of summer, Italy and holidays !
14 comments:
Heerlijk lijkt me dat, ik ga het ook proberen ;o))
Wow Sandra, this surely looks worth trying!!! How do you keep them? In jars? And how long can they be kept?
One to try out soon when I harvest all my cherry tomatoes. Thanks for sharing!
Yummi!!
I can smell it!!!!
And you cook too ! :)
It's look fantastic...with oregans, it's heaven...
Hug
Anna
Putting them inthe oven is my favourite way of having tomatoes too :) so simple and soft.... :D
Lekker he! Ik doe het op de Nigella-manier. Oven voorverwarmen op 220 graden, tomaatjes erin en dan direct oven uit. Nachtje laten zitten zonder de deur te openen en 's anderendaags heerlijke maangedroogde tomaatjes :-)
Toch nog een beetje zomer dan hé...;-)
Groetje van Saartje
Jaja, wrijf het er maar in ! De zon is kwaad op ons denk ik. Morgen 2 dagen rommelmarkten, hopelijk word ik niet natgeregend....
Groetjes, Rozemie
ooooooh, dank je wel, ga ik zeker uitproberen:)
I do like to have cherry tomatoes into my salad! Nver tried the sundried ones though!
xxx
I love tomatoes above all other vegies--er, is it a fruit?
Your picture looks divine!
yummie!!
Post a Comment